top of page

FAQ

 • Wie is Danné Montague-King ?
  Danné was de eerste wetenschapper die de krachten van enzymen herkende voor de hydrolyse van dode cellen in de huid. Hij creëerde het inmiddels gerenommeerde Remove, Rebuild, Protect & Maintain-concept, dat een revolutie teweegbrengt in de manier waarop esthetiek nu in de hele industrie wordt benaderd. Hier kan je meer lezen over zijn werk https://danneking.wordpress.com/about/
 • Hoelang zal het resultaat van één DMK therapie behandeling zichtbaar zijn?
  Na uw DMK Enzym Therapie behandeling kan je verwachten dat de prachtige gloed, zijdezachte textuur en uitstraling gemiddeld minimaal een week aanhoudt. Met consequente behandelingen en het gebruik van jouw DMK Home Prescriptive producten, zal de levensduur van uw resultaten aanzienlijk toenemen. Zodra we jouw huiddoelstellingen hebben bereikt, zal je DMK Skin Technician jouw huidregime aanpassen naar een onderhoudsprogramma om ervoor te zorgen dat je de bereikte resultaten behoudt.
 • Kan ik DMK behandelingen ondergaan en geen DMK thuisproducten gebruiken en visa versa?
  DMK's concept van REMOVE, REBUILD, PROTECT en MAINTAIN maakt gebruik van onze kenmerkende Enzym Therapie behandelingen om de revisie en wederopbouw van nieuwe meer optimaal functionerende cellen aan te moedigen voor een gezondere huid die er jonger uitziet. Onze thuisproducten versterken, beschermen en onderhouden deze resultaten. Alleen behandelingen ondergaan en geen producten gebruiken of vice versa betekent dat we de ongelooflijke resultaten die mogelijk zijn niet kunnen garanderen.
 • Wat zijn de zichtbare rode adertjes of rode vlekken na een DMK Enzymbehandeling?
  Als bij u na een behandeling rode adertjes verschijnen op de plaats waar het Enzym Masker zat, is dat fantastisch! DMK noemt dit het Plasmatic EffectTM en het is een geweldige manier om te bepalen hoe optimaal uw huid functioneert. Hoe sterker het Plasmatic EffectTM, hoe gezonder uw huid! Het doet geen pijn en de huid ervaart geen temperatuursverandering als gevolg van het Plasmatic EffectTM. Meestal zo'n 10-20 minuten na een behandeling zal het Plasmatic EffectTM volledig verdwijnen, waardoor je een post Enzym stralende huid overhoudt!
 • Ik had een enzym therapie behandeling en mijn huid voelt droog en strak aan. Hoe komt dit en wat moet ik doen om dit te verhelpen?
  Dit is volkomen normaal! Droogheid na de behandeling is te wijten aan de stimulatie van de enzymen in je huid die verantwoordelijk zijn voor het controleren van het natuurlijke exfoliatieproces en de toename van het hydratatieniveau in je huid. Dode cellen die zich op het huidoppervlak hebben opgestapeld en niet konden worden losgemaakt, beginnen nu los te komen, waardoor de huid een beetje trekkerig en droog aanvoelt. Jouw DMK Huid therapeut zal je kunnen adviseren over de juiste verzorging na de behandeling.
 • Waarom reageert mijn huid na de behandelingen?
  Het is volkomen normaal om puistjes te ervaren na DMK-behandelingen, hoewel deze niet de oorzaak ervan zijn. Dit is een proces dat we 'zuivering' noemen, dat is wanneer onze behandelingen onderliggende congestie loslaten die diep in de poriën zit opgesloten en het naar de oppervlakte duwt. We zien dit als een positieve reactie omdat we huidfuncties wakker maken die niet optimaal functioneerden. We willen zuivering aanmoedigen als onderdeel van de REMOVE fase van het DMK concept. Met consequente behandelingen en gebruik van uw DMK Home Prescriptive producten zullen deze breakouts zo snel mogelijk verdwijnen.
 • Hoeveel DMK behandelingen worden er aanbevolen?
  Het aantal behandelingen dat je nodig hebt, hangt af van de conditie van jouw huid, hoe lang je de aandoening al hebt en of er onderliggende factoren zijn die eraan bijdragen. Boek een huidconsultatie met een DMK Skin Revision Technician, zij zullen een op maat gemaakte behandeling en Home Prescriptive programma samen stellen dat het meest geschikt is om jouw droomhuid te bereiken! U kunt jouw dichtstbijzijnde kliniek vinden en een aanvraag doen via onze vindspecialist
 • Zijn de DMK-behandelingen geschikt voor elk huidtype?
  Ja, de specialist zal altijd een op maat gemaakt behandelplan voorstellen, na grondige analyse van jouw huid. Dit kan eventueel in samenspraak met je dermatoloog en/of huisarts.
 • Worden DMK producten op dieren getest?
  DMK heeft nooit deelgenomen of betaald voor testen op dieren.
 • Zijn DMK producten natuurlijk en biologisch?
  DMK gebruikt 99% actieve botanische ingrediënten, die zorgvuldig bewaard moeten worden. Daarom gebruikt DMK 1% chemische conserveringsmiddelen in sommige formuleringen, omdat die het meest stabiel zijn en het veiligst zijn om te gebruiken voor zowel de consument als de producten. Daarom is DMK niet 100% biologisch.
 • Zijn DMK producten geschikt voor veganisten?
  DMK is hoofdzakelijk gebaseerd op plantaardige producten, maar sommige van onze producten en behandelingsformules bevatten wel visoliën en albuminen, een product afkomstig van eieren. Uw DMK Skin Revision Technician zal met u kunnen bespreken welke Home Prescriptive producten en behandelingen voor u geschikt zullen zijn. Als richtlijn geldt echter dat de volgende producten en behandelingen niet geschikt zijn voor veganisten: Acu Cream en Herbal Pigment Oil bevatten beide levertraan. Onze EFA's olie is veganistisch, maar het is ingekapseld in een visgelatine. DMK's Enzyme Therapie behandelingen bevatten albumine, een product afkomstig van eieren, in hun formules.
 • Kan ik de DMK-producten ook in de supermarkt, winkel of elders kopen?"
  Ons antwoord hierop is een absolute "Nee". Deze huidproducten zijn uniek en speciaal ontworpen in functie van & om in combinatie met de huidtherapiën te gebruiken. De aankoop van jouw specifieke producten gebeurt telkens op "voorschrift" van jouw DMK-specialist en deze kan je aanschaffen bij één van onze verkooppunten.
 • Bevatten de producten van DMK parabenen of sulfaten?
  Ja, we gebruiken parabenen en sulfaten als conserveringsmiddelen. Het is echter belangrijk op te merken dat de hoeveelheden en de soorten conserveringsmiddelen die DMK gebruikt veilig zijn en geen nadelige bijwerkingen op het lichaam zullen hebben. Het conserveringsgehalte dat DMK gebruikt is minder dan 1% en dit is om de houdbaarheid van de formulering te garanderen. Deze kleine hoeveelheid natuurlijke parabenen en sulfaten zijn anti-microbieel, antibacterieel & antischimmel, en zijn effectieve beschermingsmiddelen voor zowel de consument als de producten.
 • Voert DMK testen op dieren uit in landen waar het verplicht is?
  DMK heeft nooit deelgenomen of betaald voor testen op dieren. Maar we zijn ons ervan bewust dat onze distrubuteur in China wettelijk verplicht is om al de ingevoerde producten te onderwerpen aan een serie testen. We hebben daaruit begrepen dat dit ook het gebruik van dieren voor gevoeligheidstests kan inhouden.
 • Welke producten worden niet aanbevolen voor zwangerschap?
  Wij raden het gebruik van producten die salicylzuur bevatten, bijvoorbeeld Acu-Klenz, Acu-Klear en Pro Alpha 2, niet aan. Wij adviseren om producten met Cassia en kruidnagel te vermijden, bijvoorbeeld Quick Peel, Body Sculpting, Body Masque, Acu-Therm en Enzyme Masque #3. We raden ook aan om het gebruik van BP (Benzoyl Peroxide) producten en Aminodine te vermijden. Wij raden u aan om met uw arts te overleggen voordat u een van de DMK-producten tijdens de zwangerschap gebruikt en de EFA+ inneemt.
bottom of page