top of page

Ons team

Ons team bestaat uit getalenteerde en gepassioneerde professionals die samenwerken om uitzonderlijke resultaten te behalen met het doel een "next level" huidverbetering aan te bieden aan onze klanten

Carolien
Veronique

Over CAROLIEN

Ze bracht DMK als verdeler naar België & Nederland in 2019 (DMK Be&Nl). DMK is al meer dan 40 jaar pionier in de paramedische esthetiek en wereldleider op gebied van huid revisie. Ze geeft ook trainingen aan de DMK Specialisten in Nederland & België. Daarnaast runt ze al jaren een huidverbeteringspraktijk in Haacht.

Beschikbaarheid

Coaching 1-to-1 : maandag van 13u00 tot 16u00, dinsdag & donderdag 10u00 -15u00

Boek je sessie hier.

GSM +32 (0) 486945785 

MAIL contact@advancedskinandhealth.com

Over VERONIQUE

Veronique is trainer en regiomanager van Oost-& West-Vlaanderen & Zeeland bij Advanced SKN&HLTH. Daarnaast heeft ze haar ervaring als eigenaar van The Glowinn in Brugge waardoor ze de praktijkinzichten en hands-on skills heeft om jou als instituut te coachen. Door de coaching van véronique kan je topresultaten behalen bij je klanten! 

Beschikbaarheid

Coaching 1 op 1 : maandag van 13u00 tot 16u00, dinsdag & donderdag 10u00 -15u00

Boek je sessie hier.

GSM +32 (0)496202539

MAIL veronique@advancedskinandhealth.com

Over ELISE

Elise is huidtherapeut en maakt huid dromen waar in haar instituut Beaulise te Lummen. Naast haar passie als huidtherapeut maakt zo ook prachtige foto's en filmpjes voor DMK! 

Als top fan van DMK scout ze samen met Julie in regio Limburg naar gedreven huidtherapeuten die "The next level" huidverbetering willen bieden aan hun klanten.

Over JULIE

Julie is verpleegster, huid- en orthomoleculaire therapeut. In ons team kan ze beide passies combineren. Een gezonde, stralende huid komt van binnenuit. Julie is regiomanager van Limburg, Nederlands Limburg en Vlaams Brabant en scout gedreven huidtherapeuten die "The next level" huidverbetering willen bieden aan hun klanten.

Over SHEILA

Door haar eigen zoektocht naar een goed alternatief in een wereld van Quick fixes kwam Sheila terecht bij DMK.  Vanuit haar opleidingen als gezondheidscoach en functional trainer en haar doorgedreven passie voor goede voeding en mentaal welzijn, stimuleert ze een holistische aanpak die leidt tot een goede gezondheid die uiteindelijk weerspiegeld wordt in je huid.

 

Als top fan van DMK scout ze samen met Veronique in de regio's Oost-& West-Vlaanderen & Zeeland  naar gedreven huidtherapeuten die "The next level" huidverbetering willen bieden aan hun klanten.

Elise
Sheila
Julie
bottom of page