top of page

De huid is een levend orgaan. Een DMK therapeut heeft inzicht in de interne processen die nodig zijn voor de opbouw van een gezonde huid. 
De huidconditie is op haar best wanneer al deze processen optimaal verlopen. 
Wanneer de huidconditie afwijkt van gezonde huid loopt er iets fout bij de inwendige processen van de huid. Om dit te herstellen gaan we met DMK het opgebouwde afval, dode celmaterialen etc. verwijderen om daarna de huid te ondersteunen bij de opbouw van nieuwe huid.

DMK ondersteunt de huid doordat de formules van de producten zodanig aansluiten bij de huid-eigen chemie, dat de huid deze herkent en er daadwerkelijk mee aan de slag gaat.
Een nieuwe, gezonde huid wordt van binnenuit opgebouwd en DMK zal deze dan ook beschermen en behouden door enerzijds de producten van de cabine en anderzijds de thuisverzorging (Home Prescriptives). 

Wanneer  we een ongezonde, slechte huidconditie willen verbeteren, is het belangrijk om te beseffen dat de conditie van de huid zo verslechterd is over een periode van jaren en dat we realistisch moeten zijn over het bereiken van échte verandering en resultaat.DE OPBOUW VAN EEN NIEUWE, GEZONDE HUIDCONDITIE IS EEN PROCES en bereiken we niet door 1 behandeling of 1 product. DMK behandelingen zijn een proces zowel voor de huid als voor de cliënt waarbij de DMK therapeut, een sleutelrol speelt. 

bottom of page